Despre noi

Idealul EXISTA, idealul este POSIBIL, idealul va REPREZINTA.

Noi, echipa Ideal Event, demonstram ca idealul unor fotografii de nunta incredibile este posibil. Ceremoniile de oficializare a casatoriilor si petrecerile de nunta, ceremoniile de crestinare si petrecerile de botez, aniversarile, evenimentele si momentele speciale din viata VOASTRA pot fi captate si eternizate prin intermediul unor materiale foto-video desavarsite.

Echipa Ideal Event este alcatuita din fotografi de nunta si videografi pentru nunta.

fotograf-nunta-oana-daniel-23

Din anul 2000 celebram si slavim arta fotografica, dragostea oamenilor si frumosul dintre ei. Pasiunea si profesionalismul ne-au caracterizat dintotdeauna, insa odata cu experienta am invatat sa ne implicam 100% in fiecare eveniment. Suntem dedicati trup si suflet, ne pasa de fiecare detaliu si profitam de orice clipa pentru a crea amintiri UNICE si extraordinare.

Prin fotografiile artistice pe care le realizam, transformam in arta tot ceea ce iubiti.

Fotografii de nunta, fotografii de evenimente, filmari de nunti, filmari de evenimente, acestea sunt expresiile care ne definesc, cel mai pe scurt, munca. Insa ADEVARUL este altul. Ideal Event a transformat pasiunea in cariera si cariera in vocatie. Ne iubim meseriile si suntem iremediabil indragostiti de arta noastra. Ne consideram privilegiati si norocosi pentru ca facem ceea ce ne place cel mai mult. De nepretuit este bucuria pe care o simtim atunci cand surprindem si redam cele mai frumoase amintiri, sentimente si emotii ale oamenilor.

Noi spunem povestea celei mai fericite zi din viata unui cuplu. Materialele de nunta valoreaza mai mult decat mii de cuvinte, iar satisfactia noastra este enorma. 

videoclip-nunta-trash-the-dress-benidorm-spania

Alegandu-va fotograful de nunta si videograful de nunta, cameramanul de nunta cum i se mai spune in popor videografului, nu cumparati un simplu serviciu foto-video de nunta, ci investiti in amintirile voastre. Peste ani si ani materialele foto-video de la ceremonia voastra de nunta vor deveni o reala bogatie pentru voi. Astfel apropiatii, prietenii, copiii si nepotii vostri vor vedea cu ochii lor frumusetea de care ati dat dovada in cea mai fericita zi din viata voastra si vor putea simti macar o parte din dragostea care va leaga. Ideal Event ofera emotie pe termen lung. Noi va ajutam sa retraiti bucuria de atunci doar privind fotografiile de nunta si filmarea video a petrecerii de casatorie.

Stim ca aveti multa iubire de oferit si de aratat, tocmai de aceea va stam aproape atat inaintea marelui eveniment, cat si in timpul acestuia. Bazandu-ne pe experienta noastra, va sfatuim, va sustinem si va ajutam sa alegeti cel mai potrivit decor, cele mai frumoase accesorii, machiajul care sa va evidentieze si mai mult trasaturile in fotografiile evenimentului si toate acele detalii care va vor avantaja si ajuta sa fiti naturali, frumosi, impresionanti, dar totodata relaxati.

Suntem foarte entuziasmati de fiecare nunta la care participam, ne place sa fotografiem oamenii care se iubesc si lucram mereu cu zambetul pe buze, facandu-ne o maxima placere. Iubim nuntile pentru ca, desi ele sunt evenimente orchestrate si ai impresia ca stii mereu ce urmeaza, in realitate imprevizibilul este mereu dupa colt. Fiecare nunta este complet diferita, fiecare cuplu are farmecul lui aparte, iar noi profitam de aceste lucruri si facem ca fiecare eveniment sa fie unic.

connect-r_misha_nunta_ideal-event-30

Scopul Ideal Event, al fotografilor de nunta, al videografilor de nunta si al intregii echipe este de a identifica momentele cheie ale evenimentelor si de a accentua frumosul si emotia din jur. Urmam firul povestii de nunta cu mare atentie pentru a va oferi un pachet cu amintiri de neuitat din cea mai frumoasa zi din viata VOASTRA.

Destinul vostru impreuna incepe in ziua nuntii voastre. Aveti dreptul de a atinge idealul si maretia, tocmai de aceea Ideal Event se pune in slujba voastra si va ajuta sa identificati stilul de filmare si de fotografiere pentru nunta care sa vi se potriveasca voua si viziunilor voastre personale. Urmatoarele informatii va vor ajuta sa intelegeti cat de variata poate fi suprinderea amintirilor voastre, atat din punct de vedere al fotografiilor de nunta, cat si din prisma materialelor video.

Stilul ilustrativ de fotografiere este cel mai des imbratisat de echipa Ideal Event. Consideram ca acest stil ii avantajeaza cel mai mult pe miri deoarece presupune realizarea unor cadre intr-un background stabilit anterior evenimentului si permite suprinderea cuplului in cele mai bune, mai fericite si mai naturale ipostaze. Stilul ilustrativ presupune niste fotografii pentru nunta perfecte din toate punctele de vedere.

Prin adoptarea acestei tehnici de fotografiere, noi, echipa Ideal Event, indrumam cuplurile sa isi faca din timp programul de nunta si sa il respecte intocmai. In acest mod mirii sunt relaxati si siguri pe ei, odihniti si bucurosi, iar fotografiile de nunta realizate de noi nu vor face altceva decat sa suprinda toate detaliile la care impreuna am lucrat intens. Fotografiile de nunta Ideal Event inspira romantism si eleganta.

Alte stiluri de fotografiere:

Stilul traditional de fotografiere:

Istoria fotografiilor de nunta incepe cu abordrea stilului traditional. Acesta este cel mai des intalnit stil si presupune suprinderea atenta a tuturor momentelor cheie.

Beneficii ale stilului traditional:

Fotografii de nunta care abordeaza acest stil folosesc de obicei o lista de cadre stabilite anterior, ceea ce inseamna ca veti primi doar imaginile momentelor importante.

Stilul fotojurnalistic de fotografiere:

Stilul fotojurnalistic de fotografiere este un stil contemporan, folosit mai cu seama pentru pozele destinate documentarelor si reportajelor. Acest stil se potriveste in primul rand celor care adora fotografiile de nunta spontane.

Beneficii ale stilului fotojurnalistic:

Fotografii care abordeaza acest stil ofera serii de imagini unice, spontane, deosebite in cel mai bun sens. Aceste poze spun povestea nuntii voastre intr-un mod extrem de veridic.